fbpx

Membina kekayaan dengan pelaburan unit trust
serta membina aset tunai serta-merta untuk anda

Pakar Pelaburan Unit Trust Patuh Syariah | Perunding Kewangan Takaful Bertauliah

 

Tabung pendidikan yang terbaik
dan jaminan masa depan
untuk anak kesayangan anda

Pakar Pelaburan Unit Trust Patuh Syariah | Perunding Kewangan Takaful Bertauliah

 

Nikmati persaraan anda dengan
Skim Persaraan Swasta serta
perlindungan Takaful yang secukupnya

Pakar Pelaburan Unit Trust Patuh Syariah | Perunding Kewangan Takaful Bertauliah

 

Selamat datang ke laman web rasmi

Pakar Pelaburan Unit Trust Patuh Syariah | Perunding Kewangan Takaful Bertauliah

Anda ada masalah dengan…

Hutang ?

…gagal mengurus hutang? risau terpaksa bekerja walaupun dah bersara? takut kelak duit persaraan kwsp habis guna untuk bayar hutang?

Aliran Tunai ?

…kerap sesak tunai akibat pinjaman peribadi & kad kredit? risau tiada simpanan persaraan & tabung pendidikan anak-anak?

Pelaburan Unit Trust ?

…asyik bertukar agen? tiada perunding unit trust yang boleh dipercayai? risau rugi bila buat pelaburan tunai atau guna akaun 1 ahli kwsp?

Takaful ?

…belum ada perlindungan yang lengkap? risau gagal bayar komitmen & bil hospital kalau malang datang atau mati menjemput?

Hibah ?

…bimbang orang yang disayangi tak layak dapat manfaat faraid bila anda meninggal dunia kelak? risaukan nasib mereka tanpa anda?

Kami ingin tolong anda bina kekayaan & cipta aset tunai serta-merta dengan takaful & strategi pelaburan unit trust yang patuh syariah, selamat dan menguntungkan!

Anda ada masalah dengan…

Hutang ?

…gagal mengurus hutang ? risau terpaksa bekerja walaupun dah bersara kelak ?

Aliran Tunai ?

…kerap sesak tunai akibat pinjaman peribadi & kad kredit ? risau tiada simpanan pendidikan anak-anak ?

Pelaburan Unit Trust ?

…asyik bertukar agen ? tiada perunding pelaburan unit trust yang boleh dipercayai ? risau rugi ?

Takaful ?

…belum ada perlindungan yang lengkap ? risau gagal bayar tanggungan & bil hospital kalau malang datang tanpa diundang ?

Hibah ?

…bimbang orang yang disayangi tak layak dapat manfaat faraid bila anda meninggal dunia kelak ?

Kami ingin tolong membina kekayaan & melindungi aset kewangan anda dengan strategi kewangan pelaburan yang patuh syariah, selamat dan menguntungkan!

FREEDOM EMPIRE SDN BHD

Siapa kami?

Kami adalah pakar pelaburan unit trust patuh syariah & perunding kewangan yang berlesen serta bertauliah di bawah agensi Freedom Empire Sdn Bhd. Kami telah beroperasi sejak tahun 2005. Selain ibupejabat di Kajang, cawangan kami juga terletak di Sabah & Sarawak.

Perunding kewangan kami adalah terlatih & berlesen dengan Principal in alliance with CIMB, Sunlife Takaful Malaysia Berhad, As-Salihin Trustee Berhad serta IDSB-RHB.

Endorsed By

FREEDOM EMPIRE SDN BHD

Siapa kami?

Kami adalah pakar pelaburan unit trust patuh syariah & perunding kewangan yang berlesen serta bertauliah di bawah agensi Freedom Empire Sdn Bhd. Kami telah beroperasi sejak tahun 2005. Selain ibupejabat di Kajang, cawangan kami juga terletak di Sabah & Sarawak.

Perunding kewangan kami adalah terlatih & berlesen dengan Principal in alliance with CIMB, Sunlife Takaful Malaysia Berhad, As-Salihin Trustee Berhad serta IDSB-RHB.

Endorsed By

#FreedomEmpireHelpingClient

No images found!
Try some other hashtag or username

#FreedomEmpirePrincipalAndSunlife

No images found!
Try some other hashtag or username

#FinancialAwarenessBooth

No images found!
Try some other hashtag or username

#DividendSponsorMyLifestyle

No images found!
Try some other hashtag or username

#PerundingKewanganFreedomEmpire

No images found!
Try some other hashtag or username

#FreedomEmpireAwarenessBooth

No images found!
Try some other hashtag or username

Kepakaran kami adalah membantu pelabur kami capai impian masing-masing serta bebas kewangan melalui perancangan kewangan seperti berikut :

5 STRATEGI CAPAI BEBAS KEWANGAN

TETAPKAN Impian & Garis Masa

TETAPKAN Sumber Simpanan & Pelaburan

TETAPKAN Strategi Kewangan, Komitmen & Disiplin

TETAPKAN Kaedah & Kekerapan Pemantauan Akaun/ Polisi

TETAPKAN Jumlah Perbelanjaan & Cara Agihan Selepas Persaraan

Kami juga peka kepada keperluan pelabur kami untuk melabur didalam pelaburan terbaik dan mengukuhkan kewangan semasa masing-masing melalui :

5 STRATEGI TINGKAT LEBIH KEKAYAAN

TINGKAT Urus Hutang

TINGKAT Aliran Wang Tunai

TINGKAT Simpanan & Perlindungan

TINGKAT Untung Pelaburan & Kekayaan

TINGKAT Tadbir Legasi Kewangan & Aset Kekayaan

Bekerjalah untuk duniamu seolah-oleh kamu akan hidup selama-lamanya dan beramallah untuk akhiratmu, seolah-olah kamu akan mati esoknya.

Selain cuma fokus kepada usaha mencari wang menerusi pekerjaan mahupun perniagaan, amat penting untuk setiap individu di Malaysia supaya mempergiat tindakan ke arah menambah kekayaan menerusi perancangan kewangan yang berkesan. Tindakan merancang kewangan ini perlulah dilakukan secepatnya seawal kelahiran, atau sekurang-kurangnya sejak bulan pertama bekerja supaya wang yang diperoleh tidak habis sia-sia. Dalam masa yang sama, perancangan kewangan yang lengkap perlu disertai dengan penamaan hibah, wasiat dan juga wakaf. Ini lah kelebihan bila anda memilih servis yang ditawarkan oleh pakar pelaburan unit trust patuh syariah dan perunding kewangan dari agensi Freedom Empire.

STRATEGI SIMPANAN & PELABURAN, PERLINDUNGAN SERTA LEGASI ASET KEWANGAN YANG PATUH SYARIAH

Bagaimana servis kami boleh tolong kewangan anda?

Strategi Kewangan 02

Skim Pembiayaan ASB – ASB Financing

Strategi Kewangan 02

Skim Pelaburan Ahli KWSP Tanpa Wang Tunai

Strategi Kewangan 03

Upgrade Akaun-2 KWSP ke Skim Pasca-Persaraan

Strategi Kewangan 04

Dana Pendidikan Anak Dgn Jaminan Takaful

Strategi Kewangan 05

Ganda Duit Dgn Unit Amanah Syariah Terpilih

Strategi Kewangan 06

Skim Persaraan Swasta (PRS) – Labur Sambil Jimat Cukai

Strategi Kewangan 07

Kumpul RM1 juta PERTAMA dgn Simpanan Automatik

Strategi Kewangan 08

Simpanan & Pendapatan 10%-20% p.a Dgn Jaminan Takaful

Strategi Kewangan 09

SAKIT: Mohon Kad Perubatan Hospital & Pesakit Luar

Strategi Kewangan 10

Penulisan Wasiat, Penamaan Hibah & Wakaf

“Saya, Faridah Maslan berumur 52 tahun. Sekarang saya bekerja di salah sebuah bank di Kuala Lumpur. Saya diperkenalkan dengan dana CWA – CIMB (Principal) Islamik ini melalui pengeluaran EPF (KWSP) akaun 1. Cara yang mudah ini tidak perlu mengeluarkan sejumlah wang dari pendapatan bulanan saya. Pulangan dari pelaburan tadi 2 kali ganda daripada simpanan EPF itu sendiri. Dengan itu apabila umur saya 50 tahun, dan EPF (KWSP) pula membenarkan saya (membuat) pengeluaran tunai, saya membuat pelaburan tunai di CWA – CIMB (Principal) ini juga. Alhamdulillah, sekarang saya ada 2 akaun persaraan di hari tua. Iaitu satu EPF, dan satu lagi (akaun pelaburan) tunai CWA – CIMB (Principal). Ramai yang buat pelaburan ke dalam unit trust menerusi skim Pelaburan Akaun 1 Ahli KWSP/EPF namun tidak berpuashati dengan servis dan keuntungan yang diperolehi. Ia memberi pulangan yang sangat memberansangkan.”

Pn. Faridah Maslan
Umur 52, Eksekutif Bank
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Tunai Unit Trust Umur 50

“Saya consider diri saya bertuah lepas jumpa Miindah & Yusaini. Sebelum ni saya asyik jumpa touch-and-go consultant. Konsultan yg jaga akaun pelaburan saya tak kekal lama. Bertukar ganti. Insurans pun begitu juga. Sy memang hampa dan pernah rasa menyesal macam salah pilih agent. Saya jumpa Minn & Yuss mulanya sebab akaun pelaburan KWSP saya tak ada sesiapa yg jaga. Status pelaburan pun kurang memuaskan hati. Sejak Yusaini ambil alih, akaun pelaburan saya jadi lebih teratur, ada update, ada strategy. Mereka berdua ni senang nak contact. Belum pernah gagal saya hubungi mereka tu yang penting. Saya pun tak sedar dah hampir 10 tahun mereka jaga akaun saya. Saya pun pernah rekemen beberapa kawan kerja dulu. Dan nampaknya mereka pun puas hati. Sekarang saya dah bersara. Tiap-tiap bulan Minn uruskan wang masuk ke akaun saya. Dan 3 tahun. Takaful pun saya dah ambil dengan mereka. Anak saya yg dh bekerja pun saya rekemen ambil dengan mereka. Mereka ni senang berususan. Saya puas hati dan rekemen sesiapa juga yg mencari perunding kewangan, contactlah mereka.”

En. Maliki Abdul
Umur 58, Pesara Petronas
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Unit Trust Tunai, Pelan Agihan Wang Persaraan, Akaun Takaful & Pelaburan, Penamaan Unit Trust, Pelan Hibah Takaful & Pendapatan

"Dah lama dah akak cari agen yang boleh harap. Kadang yg datang tu cuma nak cop jari je lepas tu contact dah tak dapat dah. Memang before jumpa Minn, investment akak ni tunggang terbalik macam yang Minn cakap tu la. Akak tau pelaburan ni bagus tapi nak cari orang yg betul2 boleh manage akaun akak tu yang akak tak jumpa. Sampailah Minn take over akaun akak. Baru akak rasa ada matlamat bila buat pelaburan ni. Kalau dulu ingat nak profit jer. Main masuk takde plan apa pun yang betul2 serius orang jaga kan. Sejak Minn take over baru akak mula nampak ada planning, ada profit, ada goal. Sekarang akak dah buat pelan hibah. Memang best kalau akak dapat 1 juta bila bersara atau paling tidak mati jutawan. Akak suka konsep yang Minn terang kat akak haritu. Akak ucap terima kasih kat Minn dan suami. Kalau akak contact jer, mesti layan jer.”

Pn. Nor Julia
Umur 43, Pengurus
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Unit Trust Bulanan, Takaful & Pelaburan, Hibah, ASB Loan, Private Retirement Scheme (PRS)

Apa kata pelanggan kami?

“Saya, Faridah Maslan berumur 52 tahun. Sekarang saya bekerja di salah sebuah bank di Kuala Lumpur. Saya diperkenalkan dengan dana CWA – CIMB (Principal) Islamik ini melalui pengeluaran EPF (KWSP) akaun 1. Cara yang mudah ini tidak perlu mengeluarkan sejumlah wang dari pendapatan bulanan saya. Pulangan dari pelaburan tadi 2 kali ganda daripada simpanan EPF itu sendiri. Dengan itu apabila umur saya 50 tahun, dan EPF (KWSP) pula membenarkan saya (membuat) pengeluaran tunai, saya membuat pelaburan tunai di CWA – CIMB (Principal) ini juga.  Alhamdulillah,  sekarang saya ada 2 akaun persaraan di hari tua. Iaitu satu EPF, dan satu lagi (akaun pelaburan) tunai CWA – CIMB (Principal). Ramai yang buat pelaburan ke dalam unit trust menerusi skim Pelaburan Akaun 1 Ahli KWSP/EPF namun tidak berpuashati dengan servis dan keuntungan yang diperolehi. Ia memberi pulangan yang sangat memberansangkan.”

“Saya, Faridah Maslan berumur 52 tahun. Sekarang saya bekerja di salah sebuah bank di Kuala Lumpur. Saya diperkenalkan dengan dana CWA – CIMB (Principal) Islamik ini melalui pengeluaran EPF (KWSP) akaun 1. Cara yang mudah ini tidak perlu mengeluarkan sejumlah wang dari pendapatan bulanan saya. Pulangan dari pelaburan tadi 2 kali ganda daripada simpanan EPF itu sendiri. Dengan itu apabila umur saya 50 tahun, dan EPF (KWSP) pula membenarkan saya (membuat) pengeluaran tunai, saya membuat pelaburan tunai di CWA – CIMB (Principal) ini juga. Alhamdulillah, sekarang saya ada 2 akaun persaraan di hari tua. Iaitu satu EPF, dan satu lagi (akaun pelaburan) tunai CWA – CIMB (Principal). Ramai yang buat pelaburan ke dalam unit trust menerusi skim Pelaburan Akaun 1 Ahli KWSP/EPF namun tidak berpuashati dengan servis dan keuntungan yang diperolehi. Ia memberi pulangan yang sangat memberansangkan.”

Pn. Faridah Maslan

Umur 52, Eksekutif Bank
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Tunai Unit Trust Umur 50

“Saya consider diri saya bertuah lepas jumpa Miindah & Yusaini. Sebelum ni saya asyik jumpa touch-and-go consultant. Konsultan yg jaga akaun pelaburan saya tak kekal lama. Bertukar ganti. Insurans pun begitu juga. Sy memang hampa dan pernah rasa menyesal macam salah pilih agent. Saya jumpa Minn & Yuss mulanya sebab akaun pelaburan KWSP saya tak ada sesiapa yg jaga. Status pelaburan pun kurang memuaskan hati. Sejak Yusaini ambil alih, akaun pelaburan saya jadi lebih teratur, ada update, ada strategy. Mereka berdua ni senang nak contact. Belum pernah gagal saya hubungi mereka tu yang penting. Saya pun tak sedar dah hampir 10 tahun mereka jaga akaun saya. Saya pun pernah rekemen beberapa kawan kerja dulu. Dan nampaknya mereka pun puas hati. Sekarang saya dah bersara. Tiap-tiap bulan Minn uruskan wang masuk ke akaun saya. Dan 3 tahun. Takaful pun saya dah ambil dengan mereka. Anak saya yg dh bekerja pun saya rekemen ambil dengan mereka. Mereka ni senang berususan. Saya puas hati dan rekemen sesiapa juga yg mencari perunding kewangan, contactlah mereka.”

“Saya consider diri saya bertuah lepas jumpa Miindah & Yusaini. Sebelum ni saya asyik jumpa touch-and-go consultant. Konsultan yg jaga akaun pelaburan saya tak kekal lama. Bertukar ganti. Insurans pun begitu juga. Sy memang hampa dan pernah rasa menyesal macam salah pilih agent. Saya jumpa Minn & Yuss mulanya sebab akaun pelaburan KWSP saya tak ada sesiapa yg jaga. Status pelaburan pun kurang memuaskan hati. Sejak Yusaini ambil alih, akaun pelaburan saya jadi lebih teratur, ada update, ada strategy. Mereka berdua ni senang nak contact. Belum pernah gagal saya hubungi mereka tu yang penting. Saya pun tak sedar dah hampir 10 tahun mereka jaga akaun saya. Saya pun pernah rekemen beberapa kawan kerja dulu. Dan nampaknya mereka pun puas hati. Sekarang saya dah bersara. Tiap-tiap bulan Minn uruskan wang masuk ke akaun saya. Dan 3 tahun. Takaful pun saya dah ambil dengan mereka. Anak saya yg dh bekerja pun saya rekemen ambil dengan mereka. Mereka ni senang berususan. Saya puas hati dan rekemen sesiapa juga yg mencari perunding kewangan, contactlah mereka.”

En. Maliki Abdul

Umur 58, Pesara Petronas
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Unit Trust Tunai, Pelan Agihan Wang Persaraan, Akaun Takaful & Pelaburan, Penamaan Unit Trust, Pelan Hibah Takaful & Pendapatan

"Dah lama dah akak cari agen yang boleh harap. Kadang yg datang tu cuma nak cop jari je lepas tu contact dah tak dapat dah. Memang before jumpa Minn, investment akak ni tunggang terbalik macam yang Minn cakap tu la. Akak tau pelaburan ni bagus tapi nak cari orang yg betul2 boleh manage akaun akak tu yang akak tak jumpa. Sampailah Minn take over akaun akak. Baru akak rasa ada matlamat bila buat pelaburan ni. Kalau dulu ingat nak profit jer. Main masuk takde plan apa pun yang betul2 serius orang jaga kan. Sejak Minn take over baru akak mula nampak ada planning, ada profit, ada goal. Sekarang akak dah buat pelan hibah. Memang best kalau akak dapat 1 juta bila bersara atau paling tidak mati jutawan. Akak suka konsep yang Minn terang kat akak haritu. Akak ucap terima kasih kat Minn dan suami. Kalau akak contact jer, mesti layan jer.”

"Dah lama dah akak cari agen yang boleh harap. Kadang yg datang tu cuma nak cop jari je lepas tu contact dah tak dapat dah. Memang before jumpa Minn, investment akak ni tunggang terbalik macam yang Minn cakap tu la. Akak tau pelaburan ni bagus tapi nak cari orang yg betul2 boleh manage akaun akak tu yang akak tak jumpa. Sampailah Minn take over akaun akak. Baru akak rasa ada matlamat bila buat pelaburan ni. Kalau dulu ingat nak profit jer. Main masuk takde plan apa pun yang betul2 serius orang jaga kan. Sejak Minn take over baru akak mula nampak ada planning, ada profit, ada goal. Sekarang akak dah buat pelan hibah. Memang best kalau akak dapat 1 juta bila bersara atau paling tidak mati jutawan. Akak suka konsep yang Minn terang kat akak haritu. Akak ucap terima kasih kat Minn dan suami. Kalau akak contact jer, mesti layan jer.”

Pn. Nor Julia

Umur 43, Pengurus
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Unit Trust Bulanan, Takaful & Pelaburan, Hibah, ASB Loan, Private Retirement Scheme (PRS)

"Saya telah berjaya kumpul hampir RM 20k menerusi ASB Loan/ Pinjaman ASB yang diperkenalkan pada saya oleh Pn.Minn dan En.Yusaini menerusi satu seminar kewangan pada 3 tahun lepas. Kemudian dapatlah saya guna untuk majlis kahwin saya pada 2 tahun yg lalu. Saya juga tambah lagi pelaburan ke dalam akaun PRS utk tujuan persaraan kelak. Tidaklah dapat saya korek, saya jadi lebih berdisiplin maka selamatlah duit pelaburan saya untuk hari tua. PRS ni pun bagus, saya dapat jimat pemotongan PCB (Pemotongan Cukai Berjadual) daripada gaji bulanan saya sebab memerusi pelaburan PRS, saya dapat juga rebat pengecualian cukai pendapatan."

"Saya telah berjaya kumpul hampir RM 20k menerusi ASB Loan/ Pinjaman ASB yang diperkenalkan pada saya oleh Pn.Minn dan En.Yusaini menerusi satu seminar kewangan pada 3 tahun lepas. Kemudian dapatlah saya guna untuk majlis kahwin saya pada 2 tahun yg lalu. Saya juga tambah lagi pelaburan ke dalam akaun PRS utk tujuan persaraan kelak. Tidaklah dapat saya korek, saya jadi lebih berdisiplin maka selamatlah duit pelaburan saya untuk hari tua. PRS ni pun bagus, saya dapat jimat pemotongan PCB (Pemotongan Cukai Berjadual) daripada gaji bulanan saya sebab memerusi pelaburan PRS, saya dapat juga rebat pengecualian cukai pendapatan."

En. Adib Azmi

Umur 28, Auditor
ASB Loan/ Pinjaman ASB, Simpanan Bulanan Private Retirement Scheme (PRS)

"Saya jumpa dengan Pn. Minn pada ketika beliau datang ke pejabat saya pada 15 tahun lepas. Masa tu sama-sama bujang, sekarang sama-sama dan beranak-pinak. Mulanya saya berkira-kira juga sebab gaji kecil dan baru mula bekerja pada masa tu. Saya cuma mampu simpan RM150 saja tiap-tiap bulan pada ketika itu. Tapi Pn.Minn bimbing akaun saya sampai saya boleh upgrade dari cuma ada 1 akaun kepada tambahan akaun berikutnya. Pernah satu ketika kami terserempak di sebuah hospital swasta ketika sama-sama hantar keluarga yang sakit. Pn.Minn saran saya upgrade pelan pelaburan sedia ada saya kepada pelan Hibah Takaful & Pelaburan. Saya pun tak jangka, setahun lepas saya upgrade tu, saya terpaksa dibedah kerana Appendix. Syukur saya ikut je saranan Pn.Minn setahun sebelum tu supaya upgrade pelan pelaburan saya. Oleh kerana saya pergi ke hospital kerajaan sedangkan saya ada kad perubatan, jadi saya dibayar pula elaun harian hospital lebih daripada RM 4k. Terima kasih ! Sekarang isteri saya pun sama-sama buat perancangan kewangan dengan Pn.Minn & suami En.Yus."

"Saya jumpa dengan Pn. Minn pada ketika beliau datang ke pejabat saya pada 15 tahun lepas. Masa tu sama-sama bujang, sekarang sama-sama dan beranak-pinak. Mulanya saya berkira-kira juga sebab gaji kecil dan baru mula bekerja pada masa tu. Saya cuma mampu simpan RM150 saja tiap-tiap bulan pada ketika itu. Tapi Pn.Minn bimbing akaun saya sampai saya boleh upgrade dari cuma ada 1 akaun kepada tambahan akaun berikutnya. Pernah satu ketika kami terserempak di sebuah hospital swasta ketika sama-sama hantar keluarga yang sakit. Pn.Minn saran saya upgrade pelan pelaburan sedia ada saya kepada pelan Hibah Takaful & Pelaburan. Saya pun tak jangka, setahun lepas saya upgrade tu, saya terpaksa dibedah kerana Appendix. Syukur saya ikut je saranan Pn.Minn setahun sebelum tu supaya upgrade pelan pelaburan saya. Oleh kerana saya pergi ke hospital kerajaan sedangkan saya ada kad perubatan, jadi saya dibayar pula elaun harian hospital lebih daripada RM 4k. Terima kasih ! Sekarang isteri saya pun sama-sama buat perancangan kewangan dengan Pn.Minn & suami En.Yus."

En. Khairul Asrah

Umur 38, Kakitangan Awam Pejabat Kehakiman Putrajaya
Pelaburan Bulanan Unit Trust, Pelan Hibah Takaful & Pelaburan, Kad Perubatan, ASB Loan/ Pinjaman ASB, Simpanan Bulanan PRS (Private Retirement Scheme)

"Kak Hazel memang selalu cakap servis yang Minn dan Yus pada Kak Hazel amat terbaik sekali 10 bintang."

"Kak Hazel memang selalu cakap servis yang Minn dan Yus pada Kak Hazel amat terbaik sekali 10 bintang."

Pn. Hazel Ahmad

Umur 57, Pesara Bank
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Tunai Unit Trust, Penamaan Unit Trust, ASB Loan Anak-Anak, Pelan Takaful Pendapatan, Hibah Takaful & Pelaburan, PRS Anak-Anak, Pelan Agihan Wang Persaraan

"Saya agree 100 % dgn apa yg En. Maliki Abdul cakap.  Actually, I would have written the same. I ingat masa I went to your office.. Tu pun becoz I went to epf for something.. I x ingat. Then I saw your office, naik jumpa u and you took over  because my agent sebelum tu hilang.. .. 😊  😁 Thank you to both of Minn & Yuss for urusing my financials... Target 1 million by 55 kan.. Or more.. InshaAllah"

"Saya agree 100 % dgn apa yg En. Maliki Abdul cakap. Actually, I would have written the same. I ingat masa I went to your office.. Tu pun becoz I went to epf for something.. I x ingat. Then I saw your office, naik jumpa u and you took over because my agent sebelum tu hilang.. .. 😊 😁 Thank you to both of Minn & Yuss for urusing my financials... Target 1 million by 55 kan.. Or more.. InshaAllah"

En. Mohd Fairuz

Umur 53, Pengurus Pemasaran
Pelaburan KWSP Akaun 1, Pelaburan Unit Trust Tunai, Pelan Pasca-Persaraan, Akaun Hibah Takaful & Pelaburan, Penamaan Unit Trust, Kad Perubatan Tambahan

KELEBIHAN BERSAMA KAMI

Mengapa pilih Freedom Empire?

Impian kewangan ANDA ADALAH KEUTAMAAN kami

Kami boleh DIPERCAYAI untuk meningkatkan nilai aset anda

Kami KOMITED & sedia berkhidmat untuk jangka masa panjang

Kami BERLESEN & BERTAULIAH dari badan kewangan ternama di Malaysia

Kami mempunyai KEPAKARAN (One-Stop-Centre) dalam pelbagai solusi kewangan

KELEBIHAN BERSAMA KAMI

Mengapa pilih Freedom Empire?

  • Impian kewangan ANDA ADALAH KEUTAMAAN kami
  • Kami boleh DIPERCAYAI untuk meningkatkan nilai aset anda
  • Kami KOMITED & sedia berkhidmat untuk jangka masa panjang
  • Kami BERLESEN & BERTAULIAH dari badan kewangan ternama di Malaysia
  • Kami mempunyai KEPAKARAN (One-Stop-Centre) dalam pelbagai solusi kewangan

Kami pernah tersiar di paparan media berikut

TV AL-HIJRAH

Topik: “Tadbir Ringgit”

BERNAMA RADIO

Topik: “Capai Bebas Kewangan”

Peng Joon

Brainstorming & Networking Session

Pejabat Pendidikan Agama Islam Daerah Kluang

Seminar “Bijak Mengurus Wang”

Apalah guna masa yang sia-sia,
Bila masa dibiar tak menjana harta ?
Jom SET TEMUJANJI untuk berjumpa,
Kelak bahagia di usia tua !

Apalah guna masa yang sia-sia, Bila masa dibiar tak menjana harta ? Jom labur masa untuk berjumpa, Kelak bahagia di usia tua !

Kami berbesar hati untuk berjumpa dengan anda. Jom, biar kami tolong anda capai matlamat kewangan yang anda impikan melalui perancangan kewangan & pelaburan unit trust patuh syariah yang menyeluruh.