fbpx

ADAKAH ANDA SEORANG USAHAWAN? MUNGKIN ANDA SEORANG EJEN PENAPIS AIR? EJEN HARTANAH? PENIAGA MLM? PENJUAL KERETA? DROPSHIPPER? GRAB DRIVER? BEAUTICIAN? ATAU ANDA MASIH TERCARI-CARI PELUANG PERNIAGAAN UTK JADI USAHAWAN?

ANDA PERLU BERSEDIA UTK BERDEPAN DGN CABARAN BERIKUT!

Pernah tak rasa serabut bila nak kena tunggu komisen utk uruskan duit belanja yg hanya cukup-cukup makan untuk kegunaan sara hidup tiap-tiap bulan? Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang, ada jualan ada lah income, Zero jualan Zero juga lah income 😢

Selalu pening kepala mencari strategi utk menjana pendapatan yg stabil dlm industri yg diceburi? Tercari-cari cara supaya pelanggan sedia ada beli lagi dan lagi drp anda? 

Pendapatan ibarat kais pagi, makan pagi. Hanya bergantung pada jualan. Kadang-kadang terpaksa ikat perut utk mendapat pendapatan & komisyen yg lumayan.

Pernah tak terpaksa pinjam duit orang lain utk modal pusingan bulanan? Kadang² terpaksa guna dulu duit ansuran kereta atau rumah sementara tunggu komisen masuk ?

BAGAIMANA NAK BERSAING SELEPAS COVID DI TAHUN 2020 INI KALAU ANDA DEGIL & MASIH NAK GUNA CARA LAMA ?

Suka atau tak, strategi marketing & produk mesti dipelbagaikan. Hubungan baik dgn pelanggan juga perlu dipertingkatkan supaya mudah dapat repeat sales & ‘referrals’ pd masa akan datang. Kita juga tak boleh lagi harapkan jualan individu supaya pendapatan 2020 ni boleh masuk macam peluru. Mahu tak mahu, memang kene belajar bina kumpulan jualan. Jika tidak, meranalah tahun 2021, 2022 & seterusnya dek kerana asyik nak kene cari pelanggan baru seorang diri.

KALAU NAK BERJAYA MESTI KENE BESEDIA UNTUK BERUBAH, KAN ?

Kalau boleh mesti kita nak capai semua impian pada waktu muda. Jangan lagi tunggu terlepas satu tahun lagi. Tahun ni lah waktu terbaik utk bermula, kan?🤗

Tak dinafikan, setiap usahawan menghadapi cabaran dlm perniagaan yg tersendiri. Kita perlu akui..

Tahun 2020 ni sejak #covid19, cabaran akan jadi lebih besar, JIKA MASIH GUNA CARA LAMA TANPA STRATEGI YG BETUL, kita takkan mampu tambah pendapatan atau kukuhkan kedudukan dalam perniagaan masing-masing.

KINI PENDAFTARAN PERCUMA DIBUKA! Sertai Program Eksklusif PROTEGE USAHAWAN KEWANGAN 2020

Peluang Melipatgandakan PENDAPATAN AKTIF & PASIF Sebagai Usahawan Kewangan

PROTEGE USAHAWAN KEWANGAN 2020 adalah sebuah program yg PERTAMA seumpamanya di Malaysia ! Menerusi program ini, usahawan di luar sana berpeluang utk bekerjasama dgn agensi Freedom Empire. Individu yg berkelayakan boleh tambah pendapatan serta kukuhkan kedudukan mereka dlm perniagaan mereka sedia ada.

Freedom Empire merupakan sebuah agensi perunding kewangan yang telah bertapak dalam industri sejak tahun 2005 dgn lesen tauliah & pengesahan dari Federation of Investment Malaysia (FIMM) & Malaysian Financial Planning Council (MFPC).

Kepakaran Freedom Empire sejak tahun 2005 telah membantu ramai pelabur di luar sana utk raih keuntungan yg kini bernilai BERJUTA² menerusi pelaburan Unit Trust, PRS & ASB Islamic Financing. Selain itu turut menawarkan pinjaman peribadi utk kakitangan awam, perlindungan Takaful serta menawarkan servis penamaan, Hibah & Wasiat Islam kpd pelanggan.

Ramai protege yg telah berjaya yg kini memiliki pendapatan 5 ke 6 angka setiap tahun, mendapatan tajaan melancong ke luar negara, mampu beli rumah idaman serta kereta mewah yg diimpikan. Menerusi sistem sokongan training & sistem jualan yg sistematik, telah dapat membantu mereka utk kaya & berjaya !
.
Antara solusi kewangan lain yang ditawarkan & boleh di-refer oleh agensi Freedom Empire adalah:
💡 Penulisan Wasiat, Penamaan Hibah & Wakaf
💡 Pembiayaan ASB
💡 Pinjaman Peribadi utk clean applicant & black-list
💡 Kad Perubatan utk pemohon sihat dan telah ada penyakit sedia-ada

TESTIMONI USAHAWAN KEWANGAN FREEDOM EMPIRE

KINI MELALUI PROGRAM USAHAWAN KEWANGAN 2020, FREEDOM EMPIRE MENAWARKAN 11 MANFAAT UTAMA UNTUK ANDA!

Peluang lipatgandakan sumber pendapatan anda menerusi jualan produk & solusi kewangan

PENDAPATAN AKTIF JUALAN INDIVIDU : Bayaran komisen sepantas setiap 7 hari kepada anda.

PENDAPATAN AKTIF JUALAN KUMPULAN : Peluang jana pendapatan daripada hasil jualan kumpulan anda serta agen di bawah anda, dibayar kepada anda setiap 2 minggu. Ini merupakan kelebihan kepada individu yang mempunyai kepimpinan.

PENDAPATAN PASIF BULANAN : Setiap jualan yang telah anda terima komisen peribadi & kumpulan, anda akan terima lagi bayaran pasif dari setiap jualan yang sama setiap bulan bermula jualan pertama anda. Tidak terhad sekadar 6 tahun, tetapi sampai bila-bila. Anda bukan lagi ‘kais pagi, makan pagi’ !

Komisen jualan peribadi & kumpulan anda boleh diwariskan. Jadi usaha anda tidak sia-sia !

 Anda akan dapat juga Tabung Persaraan Agen hampir sama macam KWSP ! 🤗

Anda boleh jalankan perniagaan ini di mana-mana sahaja, dengan sesiapa saja, 24/7 tanpa perlu simpan stok atau beli tester, dan juga tanpa perlu berebut dengan agen lain !

Sokongan sistem ONLINE untuk jualan, latihan & rekrutmen yang mantap dapat memudahkan dan mempercepat urusan ‘close deal’ anda dengan prospek !

‘Ikat’ hubungan dengan prospek sedia ada anda secara professional melalui jualan produk kewangan yang boleh anda tawarkan selepas menjadi protege program ini.

EXTRA ! Elaun Kecemerlangan mingguan.

EXTRA ! Caruman Freedom Empire Retirement Fund tiap-tiap bulan boleh mencecah rm137,000 kepada yang setia berkerjasama lama dengan agensi Freedom Empire.

Untuk ketahui lanjut bagaimana anda boleh menjadi seorang PROTEGE USAHAWAN KEWANGAN 2020, JOM sertai taklimat PERCUMA yang akan diadakan:

10 Soalan Popular Tentang Program Protege Usahawan Kewangan 2020

1. Apakah manfaat saya menjadi seorang Potege Usahawan Kewangan 2020?

Banyak, selain seperti yang diterangkan di atas, antaranya seperti dalam video SNEAK PEAK ini :

2. Apa sebenarnya yang ditawarkan dalam Program Protege Usahawan Kewangan 2020?

Lihat video penuh :

Program ini menawarkan sesiapa di luar sana utk menjadi protege perunding kewangan di bawah agensi Freedom Empire supaya dpt tingkatkan profit masing² sambil mengekalkan perniagaan sedia ada.

3. Bagaimana program protege ini boleh membangunkan saya & perniagaan saya yang sedia ada ?

Freedom Empire amat berpengalaman & sudah lebih 15 tahun menawarkan khidmat perundingan kewangan.

Kami percaya sbg usahawan, anda setiap hari pasti bertemu & berurusan secara face-to-face dengan pelanggan² anda.

Anda sudah tentu ada jaringan pelanggan yg sudah percaya kepada servis yang anda berikan, serta ada merketing strategi anda sendiri untnk terus berjumpa prospek baru setiap hari.

Sebagai contoh, katakanlah anda adalah seorang pengusaha penapis air atau mungkin penjual kereta atau agen hartanah. Sebenarnya pelanggan sedia ada berpotensi utk beli lagi drp anda.

Tapi mustahil lah anda nak suruh pelanggan beli penapis air, kereta atau pun rumah daripada anda tiap² bulan, kan ?

Anda mmg rugi jika tak cari peluang untuk increase repeat sales. Sebagai seorang Protege, anda boleh kunci pelanggan supaya mereka ini jadi pelanggan anda sekali lagi dan lagi.

Anda berpeluang untuk bantu mereka rancang kewangan selepas anda menjadi Protege di Freedom Empire supaya mereka mampu membeli lagi daripada anda pada masa akan datang.

4. Kalau saya menjadi seorang Protege, apa imbuhan yang saya dapat ?

Banyak. Komisen lumayan dibayar setiap minggu, 3 hingga 6 insentif pelancongan tiap² tahun, subsidi kereta mewah utk 2 buah kereta serta banyak lagi. 🤗 Kami akan terangkan lebih banyak semasa taklimat nanti. Pastikan anda sudah pun mendaftar untuk hadir ke taklimat, okay!

5. Apakah jenis biznes yang mesti saya jalankan supaya boleh menjadi seorang Protege?

1. Ejen Penapis Air
2. Ejen Hartanah
3. Ejen MLM
4. Penjual Kereta
5. Dropshipper
6. Grab Driver
7. Apa jua usahawan kat luar sana yg memang hari² berjumpa & berurusan dengan pelanggan secara bersemuka serta mahu meningkatkan peluang pendapatan.

6. Jika tiada biznes, boleh ke mohon untuk jadi Protege ?

Boleh mohon untuk dipertimbangkan.

7. Jika tiada pengalaman dalam bidang kewangan, boleh ke ?

Jangan bimbang sebab inilah program protege pertama yang memberi peluang kepada individu yang sudah mempunyai biznes.

Buat pengetahuan, majoriti protege yang telah berjaya capai pendapatan ratusan ribu & jutaan berasal dari bidang bukan kewangan.

Kami menyediakan training & kursus yg mantap serta sistem yang boleh membantu anda utk berjaya. Kerja anda jadi lebih mudah. Anda cuma perlu follow sahaja.

Oleh kerana sudah menjalankan biznes, anda sebenarnya dah ada kelebihan sebab sudah mahir dalam bidang jualan & sudah ada strategi marketing sendiri.
Cuma perlu ‘top-up’ pengetahuan & pensijilan dalam bidang kewangan saja. Senang je tu, kami akan terangkan semasa taklimat nanti.

Lagi pun sebagai usahawan kita selalu fikir nak add value kepada pelanggan kita sahaja. Why not this time you grab this opportunity to become one of our protege, so u can give yourself a chance for self-development in terms of financial.

Because : “It does not matter how much you earn, but how much you save”.

8. Saya berminat tapi sy dah ada biznes. Saya bimbang tak cukup masa. Apakah komitmen yang perlu saya beri jika saya sertai program ini ?

Komitmen yang kami minta amat minima cuma 3 kali meeting saja setiap minggu secara online.🤗

9. Apakah kelayakan untuk menjadi seorang Protege ?

Umur minima 18 tahun dan ada sekurang-kurangnya SPM.

10. Saya perlu keluar modal ke untuk menjadi Protege ?

Tiada. 

https://freedomempire.com.my/peluang-kerjaya-perniagaan/
Share This