fbpx

PERHATIAN jika cik/tuan puan seorg EKSEKUTIF or MANAGER

Org kata gaji besar maka besarlah keraknya. Memang betul pun. Silap urus duit, sia-sia gaji kene bayar hutang aje tiap² bulan, kan. Oh no !
Jd apakata cik/tuan puan cuba tgk video TIPS KEWANGAN yg MUDAH & SENANG DI PRAKTIK malah PERCUMA pula tu dr blossom ni.

Ha… TIPS KEWANGAN mcm mana yg cik/tuan puan boleh dpt dr video ni ? Antaranya…
-cara mudah tamatkan hutang kad kredit & liabiliti lain
-beza liquid assets & non-liquid assets
-jumlah pembahagian dlm bentuk % ke atas gaji bulanan yg boleh diagih utk rumah, kereta, entertainment, dan lain²
-tips hadapi risiko dlm pelaburan
-beza dividend & compounded dividend
…SERTA BANYAK LAGI !

So jgn lupa tonton dan share okay dgn rakan sekerja !
Happy sunday !😇

Klik link ini utk tonton video :

👉 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158328532224586&id=112284674585

Nak lebih banyak tips kewangan yg mudah utk dipraktikkan ?

Join group TELEGRAM utk lebih banyak tips & kisah kewangan orang kita:

#CeritaKewanganOrangKita

Share This